Wat leuk dat je een kijkje komt nemen!

Hi, ik ben Milou

Getrouwd met Brian en samen hebben wij 2 zoontjes van 3 en 5 jaar. Al mijn hele leven woon ik in Bilthoven, vlakbij het bos waar je heerlijk kunt wandelen.

Nadat ik het VWO had afgerond, heb ik in Utrecht met succes de HBO opleiding Communicatiemanagement doorlopen. Waaronder ook de minor ‘Het organiseren en managen van evenementen’, welke ik overigens met veel plezier heb mogen doen.

Vervolgens heb ik bij diverse organisaties als communicatie & marketing medewerker gewerkt. Maar lange tijd vroeg ik me af of dit wel was wat ik wou. Dus kwam de vraag, wat wil ik dan?

En toen kwam de term Virtual Assistant voorbij…

Dit sloot precies aan bij wat ik zocht! Als een echte orde-in-de-chaos schepper, krijg ik energie als ik anderen kan helpen met organiseren en structureren. Het heeft wel nog even geduurd voordat ik daadwerkelijk de stap heb durven zetten om voor mezelf te beginnen. Maar inmiddels zou ik niet anders meer willen.

Door mijn ervaring ben ik breed en flexibel in te zetten, voor enkele tot meerdere uren per week. Graag neem ik taken uit handen. Laten we kijken wat ik voor jou kan betekenen!

Kennismaken?

Het lijkt me leuk om elkaar te leren kennen en te kijken wat ik voor jou kan betekenen.

Neem contact op

Mi LouBA

Op de mooie datum 2-2-2022 was het eindelijk zover, de start van Mi LouBA!

Zoals je zult begrijpen, is mijn naam -Milou- hierin verwerkt. De ‘BA’ is een afgeleide van Business Assistant. Ik zie mezelf als iemand die ondersteuning biedt aan iemands business. In principe werk ik vanaf afstand/virtueel, maar als een klant graag wil dat ik met regelmaat op locatie werk, dan is dat zeker een optie. 

En zeg nou zelf, Mi LouBA, klinkt wel lekker toch?!

Doen waar je blij van wordt!

© Mi LouBA 2022 | Milou van Rooijen | 06 168 00 259 | milou@milouba.nl | Privacy Verklaring