Leuk om je te leren kennen!

Hi! Ik ben Milou

Ik ben Milou, 35 jaar, getrouwd met Brian en moeder van Ilian (2017) en Axel (2019). Geboren en getogen in Bilthoven en eigenlijk nooit weggegaan uit deze heerlijke omgeving.

Na meerdere jaren werkzaam geweest te zijn in de marketing- en communicatie besloot ik in 2022 mezelf in te schrijven bij de KVK en was Mi LouBA geboren. Totaal uit mijn comfort zone, maar wat dankbaar dat ik deze stap heb gezet.

Ik ben begonnen als Virtueel Assistent, omdat ik het heerlijk vind om taken uit handen te nemen. Het maakt mij blij als ik andere ondernemers kan helpen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun core business en hierdoor kunnen groeien.

Eind 2022 kwam daar een opleiding tot podcastmanager voorbij en voelde ik me meteen geroepen. En mag ik vol trots zeggen dat ik deze heb afgerond.

Heerlijk om bezig te zijn met audiobestanden om een fijne luisterervaring te creëren. Maar ook om ervoor te zorgen dat jij alles uit je podcast haalt. Want het is zo zonde om niets te doen met alle content die je al gemaakt hebt in je podcast.

Natuurlijk moet je dan wel eerst een podcast hebben, ook daar help ik je graag mee op weg.

Mooie plannen bedenken en creatief bezig zijn, daar word ik blij van!

 

Laat jouw stem horen!

© Mi LouBA 2024 | Milou van Rooijen | 06 168 00 259 | milou@milouba.nl | Privacy Verklaring